Nyheder

De 12 mest irriterende Facebook-typer

Hvis du er på Facebook, kender du alt til dem. Nogle af dine Facebook-venner opfører sig mildest talt anderledes, end du bryder dig om. Måske er der din folkeskole-kammerat, der statusopdaterer ti gange hver dag, eller din mor, der absolut skal kommentere på dine festbilleder.

Der er mange irriterende Facebook-typer. Det har fået CNN til at lave en liste over de 12 mest irriterende typer. De kommer her i en uprioriteret rækkefølge.

  • 1.
  • Lad mig fortælle dig enhver ligegyldig detalje fra mit kedelige liv-typen:
  • Nogle Facebook-brugere fortæller, hvad de har spist til morgenmad, at de keder sig eller andre ting, som de fleste andre er ligeglade med. Stop det. Det er irriterende.
  • 2.
  • Blærerøven:
  • De fleste har vel på et tidspunkt tagget sig selv på et godt billede eller skrevet om hvor fedt det var at løbe maraton i weekend. Og det er også fint nok, når bare din Facebook-profil ikke bliver én stor selviscenesættelse. Stop det.
  • 3.
  • Jeg har 500 venner-typen:
  • Den gennemsnitlige Facebook-bruger har 120 venner på siden. Men så er der lige den gruppe af mennesker, der på en eller måde har samlet 500 eller flere venner sammen. Med mindre du er offentligt kendt eller ikke stiller nogle krav til dine venner, så er 500-1000 venner lige i overkanten, ik'!?

4. Michael Jackson er død-typen:

"Du hørte det fra mig først" - Ja, og alle de andre af mine 500 venner, der kører breaking news på deres profil. I deres iver efter at være først med nyheden, spreder denne type også usande rygter.

5. Privatlivs-krænkeren:

Nogle folk elsker bare at fortælle andre om deres sygdomme og skavanker. "...skal have ny bandage på i dag", "nogen, der har gode råd mod hæmorider". Andre ynder bare at fortælle om deres sexliv eller ægteskabelige problemer. Stop det. Det er irriterende.

6. Den dårlige grammatiker:

Nogle mennesker magter ikke at sætte kommaer eller bruge tegn rigtigt. Måske er tegnsætningsreglerne anderledes i den digitale verden, men tag dig nu sammen og skriv, så andre kan forstå det.

7. Spørg mig hvorfor-typen?:

"Kristian kunne godt bruge en god nyhed lige nu", "Caroline er meget ked af det". Denne type statusopdateringer vil automatisk få folk til at spørge hvorfor - og det er lige nøjagtig det, dine venner vil have dig til.

8. Lureren:

Nogle mennesker skriver ikke selv noget om deres liv, men sniger bare rundt på andres profiler og lurer festbilleder. Når du i ny og næ taler med dem, ved de lige pludselig alt om, hvad du har lavet den seneste måned.

9. Brokkerøven:

Der er ikke noget der er så godt, at det ikke er skidt for noget, synes at være levereglen for denne Facebook-type. Folk, der skal nedgradere andres præstationer som f.eks. maratonløb og rejseplaner i ét væk.

10. Paparazzi:

Har du nogensinde gået et smut ind på Facebook blot for at opdage, at nogen har uploadet et billede af dig fra sidstes uges fest, hvor du danser grimt eller andet forfængelighedskrænkende?!

11. Den obskure:

Nogle Facebook-brugere skriver ting, der er dybt underlige og som ingen forstår. Drop det - I virker ikke mystiske. I er bare irriterende.

12. Invitations-mafiaen:

Kender du typen, der inviterer dig med til alle mulige grupper. Støt irakerne i Brorsons Kirke","Spil Mafia Wars med mig". Når der endelig kommer en fødselsdagsinvitation, har man for længst slettet den, fordi man tror, det er spam.

Kan vi ikke bare være venner?

Kilde: cnn.com