Nyheder

Dræbt af sammenstyrtet klint i Portugal

En klint på en strand ved Algarve i Portugal styrtede i dag sammen og begravede flere strandgæster. Det lykkedes redningsfolk at få gravet otte personer ud, der var i live, men kvæstet af de store mængder sand. To af dem meldes stadig i livsfare.

For en 60-årige mand var der ikke noget at stille op. Han var død, da redningsfolkene fik gravet ham fri. Redningsaktionen fortsætter her til aften, da det formodes at en mand og et barn stadig er begravet i sandet.

Klinten havde længe vist tegn på at den var ustabil, og stranden var spærret af og forsynet med advarselsskilte. Mange strandgæster havde dog ignoreret advarslerne og lagt sig under klinten.

De portugisiske myndigheder har endnu ikke meddelt nationaliteten på den dræbte eller de savnede. Ulykken skete på Maria Luisa-stranden ved byen Albufeira.