Nyheder

Fik nazi-propaganda i postkassen

Dansk Nationalsocialistiske Bevægelse (DNSB) har delt nazistisk propaganda ud til omkring 200 husstande i Snekker-sten. Det skriver Helsingør Dagblad.

Hilsenen fra DNSB bestod af en pamflet med overskriften "Multietnisk - nej tak". En af de borgere, der fandt nazi-teksten i postkassen, var en dansk kvinde, gift med en arabisk mand.

Han kaldte mig en hund og en landsforræder og sagde, at jeg ikke var det stykke papir værd, som budskabet stod skrevet på

Modtager af nazi_pamflet

Hun følte sig forulempet i kraft af sit multietniske familieforhold og følte, at hun og familien var udpeget af de danske nazister som passende modtagere af det racistiske budskab.

Ringede til DNSB

Efter at have fundet pamfletten i familiens postkasse ringede hun da også til formanden for DNSB, Jonni Hansen i Greve, for at give udtryk for sin dybe foragt for henvendelsen. Svaret fra Jonni Hansen bestod ifølge Snekkersten-kvinden blot af en grov tilsvining af hende og familien.

"Han kaldte mig en hund og en landsforræder og sagde, at jeg ikke var det stykke papir værd, som budskabet stod skrevet på, fortæller modtageren af den nazistiske propaganda.

Kun hån fra nazisterne

Lederen af Dansk Nationalsocialistisk Bevægelse, Jonni Hansen, har kun hån til overs for Snekkersten-kvindes ubehag ved at få nazi-relateret propagandamateriale fra hans parti leveret i sin postkasse.

"Det skyldes jo nok, at hun har dårlig samvittighed," sagde Jonni Larsen til Helsingør Dagblad da vi i går bad ham om kommentar til omdelingen af nazi-propaganda i Snekkersten. Han henviste dermed til det faktum, at kvinden har giftet sig med en arabisk mand og fået et barn med ham.