Boyle måtte nøjes med andenpladsen

I aftes løb dette års finale af stablen i talentkonkurrencen Britain's Got Talent, og mage ventede, at den skotske pebermø Susan Boyle ville vinde konkurrencen.

Den 48-årige kvinde sang "I Dreamed A Dream" fra musicalen Les Miserables, men da afgørelsen faldt, rakte præstationen kun til en andenplads efter dansetruppen Diversity.

Boyle har dog ingen grund til at for-tvivle. Hun har allerede modtaget fle-re tilbud om pladekontrakter, og det første album ventes at blive et hit.

Jon Bon Jovi er fan

Boyle har opnået kometagtig berømmelse i de seneste to måneder, hvor en optagelse af hendes første optræden i det britiske tv-show har ligget på websitet YouTube. Det er blevet set over 100 millioner gange, og Boyle har fået flere berømtheder blandt sine fans deriblandt filmstjernen Demi Moore og rockstjernen Jon Bon Jovi.

Den enlige kvinde bor med sin kat uden for Edinburgh og arbejder som frivillig for kirken.

Britiske medier har bragt rapporter om, at Boyle kan komme til at tjene millioner af pund i det kommende år, hvis hun vælger at udnytte sin succes. Blandt andre impresarioen Simon Cowell siger, at han har store planer.