Nyheder

Flere penge på vej til dig

Bedst som danskerne står i kø for at hæve milliarder af kroner fra SP-ord-ningen, åbner Venstre nu for at pumpe et endnu større milliardbeløb ud i danskernes lommer, skriver Jyllands-Postens netavis.

Det kan gøres ved at slagte Lønmodtag-ernes Dyrtidsfond (LD) og sende godt 50 milliarder kroner i tvangsopsparede midler ud til danskerne. Lukningen af LD kunne ske til efteråret, hvis vækst-pakkerne med bl.a. SP-midler og reno-veringspulje ikke lægger en tilpas bremse på den stigende ledighed, mener erhvervsordfører Jakob Jensen (V).

Udbetales alligevel snart

"LD-pengene kommer alligevel til udbetaling inden for de næste fem-ti år. Og når vi nu står i en ekstraordinær situation, skal man så ikke fremskynde udbetalingen af LD's midler, spørger Jakob Jensen.

Mens hverken De Konservatives politiske ordfører Henriette Kjær eller Dansk Folkepartis gruppeformand Kristian Thulesen Dahl vil afvise muligheden, er Socialdemokraternes politiske ordfører Henrik Sass Larsen direkte imod forslaget. Det vil skabe langt flere job at øge offentlige investeringer i skoler og ældreboliger," siger han.