Nyheder

Alle vil have fat i dine SP-penge

Køb en SP-rejse, måske en SP-sofa, eller hvad med et SP-fjernsyn? Butikker og firmaer landet over er klar med storstilede reklamekampagner, der skal vriste SP-pengene ud af dine hænder, lige så snart du i næste uge kan vælge at få udbetalt din Særlige Pensionsopsparing. Det skriver Politiken Kristi Himmelfartsdag.

Hos rejsekoncernen Star Tour satser man ligefrem på, at man kan redde hele den ellers skrantende sæson ved at friste folk med tilbud, der er skræddersyet til, at folk netop har fået SP-penge.

"Vi er klar med en større kampagne, som vi skyder i gang, lige når brevene om SP lander i folks postkasser. Salget er nu 14-15 procent bagud i forhold til sidste år, men vi er overbevist om, at SP-pengene vil få folk til at købe rejser i et omfang, så vi får indhentet det hele"," siger salgsdirektør Stig Elling fra Star Tour til Politiken.

Elbodan, der blandt andet driver butikskæderne Punkt1 og Expert, forventer, at kunderne vil investere i produkter af højere kvalitet end normalt. "Der er en helt ny generation af fladskærme, som vi vil komme med nogle gode tilbud på, når SP-bidraget udbetales"," siger Lone Ryg Olsen, kommunikationsdirektør i Elbodan, til Politiken.