Evangelist: Bubber helbredte syge

Da Bubber besøgte den kristne sekt Evangelist i forbindelse med TV 2-programmet 'Danmark ifølge Bubber' helbredte han fem mennesker ved at bede for dem. Det skriver Evangelist i det seneste nummer af deres månedsblad af samme navn.

I bladet beskrives det, hvordan Bubber under en såkaldt bønnenat blev instrueret i at hjælpe med at bede. Hans første bøn resulterede i, at en mand, der var lam i den ene side af kroppen, pludselig kunne løbe op og ned ad trapperne.

Derefter bad Bubber til folk, der var med på chatten ved at tale ind i et web-kamera. Ifølge Evangelist resulterede online-bønnen i, at fire mennsker blev helbredte. Således skriver de i deres medlemsblad:

'Sister' ville stoppe med at ryge og så et stærkt lys.

'Bob' havde eksem og så, hvordan den fysisk forsvandt fra armene.

'M' rystede og fik ro i kroppen, modsat før.

'L' var skizofren og ikke rigtigt troende, men blev ør i hovedet og udfriet under bøn.