South Park kaster op over Susan Boyle

Det skotske supersangtalent Susan Boyles popularitet, når nye højder. Det er blot to uger siden, at Susan Boyle imponerede alt og alle med sin smukke sangstemme i talentshowet "Britain's got Talent", men allerede nu optræder hun i det seneste afsnit af kult-tegneserien "South Park". Det skriver britiske Sky News på deres hjemmeside.

Ganske vist bliver hun kun omtalt ved navn, men det er en stor ære bare at blive nævnt i "South Park". Gennem tiden har adskillige berømtheder som Britney Spears, Liza Minelli, John Travolta og Saddam Hussein optrådt i "South Park".

Kaster op over Susan Boyle

I det seneste afsnit af "South Park" er Kyles lillebror stukket af for at blive pirat i Somalia. Han skriver, at grunden til det drastiske skridt er, at han ikke længere kan holde ud at høre på mere om Susan Boyle.

"Hvis bare een person mere fortalte om Susan Boyles opræden med sangen fra Les Miserables ville jeg brække mig så begge mine kugler ville ryge ud af munden," skriver lillebror Ike til sine forældre.