Nick Cave til Roskilde Festivalen

Roskilde Festivalen har i dag offentliggjort årets musikprogram, og det indeholdt par solide godbidder.

Nick Cave & the Bad Seeds, Trentemøller, Mew, Tim Christensen og Jenny Wilson blev i dag føjet til programmet. Derudover står store navne som Coldplay, Oasis, Pet Shop Boys, Slipknot, Kanye West og Nine Inch Nails øverst på plakaten for festivalens 39. musikmaraton.

Traditionelt lukker festivalen om torsdagen ved midnatstidklokken, men i år markerer klokkeslættet starten på et danseorgie.

"Trentemøller, der ellers har sagt nej til alle andre shows, har sagt ja til at lave en kæmpe fest på Roskilde. Han har lavet et show med gæstesolister og fantastisk scenografi. Torsdag nat, når vi lukker klokken 00:00 som sædvanlig, blænder vi op for natklubben på Orange Scene," fortæller festivalens musikchef, Rikke Øxner, stolt ved offentliggørelsen af årets musikprogram.

Musikken spiller fra den 2.- 5. juli, men fra den 28. juni er campingområdet åbent. Undervejs laver festivalen events med fokus på klimaet, inviterer til nye kulinariske oplevelser og åbner dørene til en ny og større biograf.