Hør supertalentet Susan Boyle bryde ud i sang

Den 47-årige Susan Boyle tog, for at sige det pænt, røven på alle, da hun sang så englene græd i det britiske tv-show "Britain's Got Talent".

Både dommere og publikum fniste, da hun kom ind på scenen og lignede en joke. Men da Susan Boyle begyndte at synge, var alle solgt. Nu er hun verdensberømt og med over 11 millioner hits er klippet med hende fra "Britain's Got Talent" det mest afspillede videoklip i øjeblikket på Youtube.

I morges blev Susan Boyle så interviewet direkte på amerikansk tv fra sit hjem i Skotland. Og med besvær fik Susan Boyle fremstammet, at al den popularitet er ved at tage pusten fra hende.

Græd over sangen

Susan Boyle havde dog luft nok til at synge vindersangen "I Dreamed A Dream" for de amerikanske seere. Sangen er fra musicalen "Les Miserable" og er ret krævende at synge. Oprindeligt var det sangerinden Patti Lupone, der sang "I Dreamed A Dream". Over telefonen fortalte Patti Lupone til de amerikanske studieværter, at hun græd, da hun hørte Susan Boyles smukke udgave af sangen.