Nyheder

Google filmer i Danmark

Nu bliver det snart muligt for danskere at se deres hus og deres gade på Google maps. For her til morgen begyndte Google at fotografere gader og stræder i de største danske byer - Århus, København og Odense.

Så hvis du har fået øje på biler med et 3D-kamera på taget, er det Google-medarbejdere, der har haft travlt med at filme løs. Billederne bliver taget på gadeniveau og vil inden for de næste par måneder blive bearbejdet og lagt ind i Google Maps og offentliggjort via funktionen Street Views.

Indtil videre har Danmark været vist i todimensionelle billeder på Google Maps.

Men når billederne fra de danske byer ligger klar i programmet, kan man slå op på en bestemt adresse og se et billede af omgivelserne på netop det sted. Brugere kan således køre en virtuel tur i byen, så det ser ud som det ville, hvis man sad i en bil.