Nyheder

Facebook-ledelse under hård kritik

Facebooks ledelse har fået ørerne i maskinen, efter et internt notat er sluppet ud til offentligheden.

I notatet opfordrer Facebooks grundlægger og administrerende direktør, Mark Zuckerberg, medarbejdere til at ignorere de mange klager, der er kommet, efter siden er blevet redesignet.

"De mest revolutionære firmaer lytter ikke til sine kunder," skal Zuckerberg have skrevet.

Over en million har meldt sig ind i en protestgruppe mod Facebooks nye design. Nu er en million dog ikke så mange ud af Facebooks over 175 millioner brugere, men Zuckerberg og den øvrige ledelse har alligevel ændret strategi, efter det interne notat dukkede op. Det skriver valleywag.gawker.com

"Vi lytter til feedback fra vores brugere, fra data om hvordan siden bruges og fra vores designere om, hvordan produktet skal skrues sammen," skriver Christopher Cox, der sidder i ledelsen hos Facebook, i sin blog på Facebook.

Om det nye budskab udadtil også er blevet kommunikeret internt vides ikke.