Nyheder

DF vil begrave SP-ordningen

Både Dansk Folkeparti og Danske Bank mener, at SP-ordningen lige så godt kan blive lagt i graven i forbindelse med frigivelsen af danskernes tvangs-opsparede milliarder her til sommer. Det skriver borsen.dk.

"Når politikerne vedtager, at man skal tvangsindbetale et beløb på SP, beta-ler folk bare det mindre på en anden pensionsordning. De gange, hvor rege-ringen har ønsket at suspendere indbe-talingerne, har vi haft det synspunkt, at vi lige så godt har kunnet afslutte ordningen," siger DF's gruppeformand, Kristian Thulesen Dahl, til avisen.

Heller ikke Danske Bank er begejstret for pensionsordningen.

"Når man tømmer kontoen, kan man lige så godt få aflivet ordningen. Desuden kender man ikke fordelingen og den præcise effekt særlig godt," siger cheføkonom i Danske Bank, Steen Bocian til borsen.dk.