Nyheder

Drøje hug til IT-minister Sander

Kritikken er benhård, når erhvervsli-vet bedømmer Helge Sanders knap otte år som IT- og videnskabsminister, skri-ver Børsen Digital.

En stribe aktører i IT-branchen hæfter lidet flatterende skudsmål som sløje resultater, uambitiøs, visionsløs, anonym, stillesiddende og uden bidrag til at gøre Danmark til en stærk IT-nation, på ministeren.

Selv afviser Helge Sander kritikken og han mener, at han på flere områder har gjort en markant forskel på det frem-tidsmæssige vigtige område.

En af kritikerne, som avisen har talt med, er Henrik Sørensen, medstifter og adm. direktør for Spamfighter:

"I dag forekommer det mig, at ministeren ikke foretager sig meget andet end at sidde stille. Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanker om noget væsentligt område, hvor den siddende ministers indsats har gjort en forskel. Som jeg ser det har han aldrig bidraget til noget, der peger fremad for Danmark som en stærk IT-nation," siger han.