Nyheder

Oasis spiller på Roskilde Festival

Endnu et kæmpemæssigt engelsk stadion-rocknavn slutter sig til Roskilde Festivals program.

Oasis er navnet på Englands måske mest populære rockband. Over 50 millioner plader har de solgt på verdensplan.

Et forrygende band hvis melodiøse brit-pop er som skabt til folkefest, fælles-sang og armene i vejret. De har været efterspurgt ustandseligt af Roskilde-publikummet de senere år, så festival-en er meget glad for endelig at kunne byde brødrene Gallagher og deres følge tilbage til Roskilde.

Det er første gang siden 1995 bandet spiller på Roskilde festival.

The Beatles' er hovedinspirationen for Oasis' guitardrevne britrock, og med "Wonderwall", "Live Forever" og "Cigarettes & Alcohol" har bandet leveret bidrag til rockhistorien, som vil stå side om side med forbillederne.