Nyheder

Pind og venner drak for 3000 kr. på en aften

På en enkelt glad aften i byen i 2004 drak daværende bygge- og teknikborg-mester i København Søren Pind og tre Venstre-venner for 2941 kr.- altså 735,25 per næse. Inklusive mad kostede de fire venners glade aften 4641 kr.

Det fremgår af akter, som Ekstra Bladet har fået indsigt i. Regningen sendte Pind videre til skatteyderne.

Der var cognac, rom, brændevin og meget andet godt på bordene på byturen, som 5. januar 2004 begyndte på musikværtshuset Drop Inn. Derefter gik turen videre til gourmetrestauranten Egoisten, før Pind og co. slingrede videre til den trendy Café Victor.

"Livet skal forstås baglæns..."

Drukturen sluttede langt ud på natten på værtshuset Wessels Kro, hvor selskabet formåede at drikke sig til hele fire bilag på øl og drinks.

Pinds kommentar til den nye sag er:

"Det er en tid, jeg har lagt bag mig. Livet skal forstås baglæns, men leves forlæns," siger han til Ekstra Bladet.

Pinds hold den aften bestod blandt andet af hans nærmeste politiske rådgivere Jacob Winther og Jens Kloppenborg Skrumsager.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen slog i dag fast, at politikerne generelt bør være meget tilbageholdende med at lade skatteborgerne betale for alkohol.

Kommentaren kom, efter Ekstra Bladet i dag afslørede, at Søren Pind har ladet skatteborgerne betale for 20 snaps og fem fadøl til et frokostmøde med Lars Løkke Rasmussen.