√ėkologiske varer 20 pct. billigere

Med √łjeblikkelig virkning s√¶tter Kvick-ly og SuperBrugsen priserne ned p√• et stort antal √łkologiske varer, oplyser selskabet. Dermed bliver det muligt at spare op til 20 procent p√• de mest solgte √łkologiske varer, siger Coop.

I l√łbet af 2008 har Kvickly og Super-Brugsen √łget salget af √łkologiske va-rer med cirka 25 procent. Men i de se-neste m√•neder af 2008 var fremgangen noget mindre. I forbindelse med finanskrisen har flere kunder fra efter√•ret valgt at handle i discountbutikker. De kunder vil de to k√¶der nu have tilbage.

Danmark som √łk√ł-land nummer 1

"Finanskrisen har sk√¶rpet mange forbrugeres opm√¶rksomhed p√• priser. Det kan s√¶tte √łkologien under et h√•rdere pres. Derfor vil vi godt im√łdekomme de mange b√łrnefamilier, som er Kvicklys kernekunder, der har v√¶nnet sig til at k√łbe √łkologisk hos os, s√• de kan f√• varerne til en lavere pris," siger foodchef i Kvickly S√łren Ebbesen.

Den √łkologiske satsning kommer straks efter, at Danmark er blevet udpeget som Europas √łko-land nummer et, og de danske eksport√łrer af √łkoprodukter har store forventninger i forbindelse med √•rets √łkologiske √łkomesse i N√ľrnberg sidst i februar.