Nyheder

Økologiske varer 20 pct. billigere

Med øjeblikkelig virkning sætter Kvick-ly og SuperBrugsen priserne ned på et stort antal økologiske varer, oplyser selskabet. Dermed bliver det muligt at spare op til 20 procent på de mest solgte økologiske varer, siger Coop.

I løbet af 2008 har Kvickly og Super-Brugsen øget salget af økologiske va-rer med cirka 25 procent. Men i de se-neste måneder af 2008 var fremgangen noget mindre. I forbindelse med finanskrisen har flere kunder fra efteråret valgt at handle i discountbutikker. De kunder vil de to kæder nu have tilbage.

Danmark som økø-land nummer 1

"Finanskrisen har skærpet mange forbrugeres opmærksomhed på priser. Det kan sætte økologien under et hårdere pres. Derfor vil vi godt imødekomme de mange børnefamilier, som er Kvicklys kernekunder, der har vænnet sig til at købe økologisk hos os, så de kan få varerne til en lavere pris," siger foodchef i Kvickly Søren Ebbesen.

Den økologiske satsning kommer straks efter, at Danmark er blevet udpeget som Europas øko-land nummer et, og de danske eksportører af økoprodukter har store forventninger i forbindelse med årets økologiske økomesse i Nürnberg sidst i februar.