Nyheder

To israelere skudt midt i Odense

Et videokamera filmede i eftermiddag, da en ca. 25 årig mand pludselig trak en pistol og skød og sårede to israel-ske mænd i Rosengårdcentret i Odense, oplyser vagtchef hos Odense Politi. Den ene blev ramt i armen, den anden i benet.

"De to mænd, der begge er i tyverne, arbejdede i en stand i centret, hvor de solgte hårplejeprodukter. Vi ved intet om motivet, og vi ved ikke, hvilken landsmand gerningsmanden er," siger vagtchefen. Han beskriver gerningsmanden som sydlandsk af udseende.

Ifølge vagtchefen har standen været i centret i ca. en måned. En gruppe på syv-ni unge har angiveligt chikaneret salgspersonalet. De to israelere har kun været i Danmark i en uges tid.

Flygtede i sort AudiAlarmen om skyderiet lød cirka klokken 15.20.

Gerningsmanden flygtede angiveligt i en sort Audi, som politiet har fundet ved H.C. Ørsteds kollegiet. Rosengårdscentret er et af landets største butikscentre med 152 butikker og et areal på 96.000 kvadratmeter. Centeret havde i dag åbent fra kl. 10-15, skriver bt.dk. Vagtchefen ved politiet kunne ikke umiddelbart give yderligere oplysninger om de tos tilstand.

Gerningsmanden, som politiet nu leder efter, er omkring 25 år og 170 cm. Han har mørkt overskæg og mørkt hår. Han havde en hvid jakke eller trøje på og blå cowboybukser.

Politiet forsøgte også onsdag aften at finde ud af, hvem der ejer standen i centret.

Rosengårdcentret er et af landets største butikscentre med 152 butikker.