Nyheder

Bagger brugte Fogh i smykkereklame

Statsminister Anders Fogh Rasmussen er tilsyneladende også blevet snydt af Bagger-familien. Det skriver Ekstra Bladet. Stein Baggers ekskone Martina Bagger har for at få mere gang i smykke-firmaet Martina of Sweden brugt statsministerens kendte ansigt i kom-mercielt øjemed.

Uden statsministerens viden har Martina Bagger lagt et billede på sin hjemmeside, hvor Anders Fogh står sammen med smykkedesigneren med et af hendes lykkearmbånd om håndleddet. Et billede, som blev taget ved et tilfældigt møde i lufthavnen.

Mødtes tilfældigt i lufthavnen

De to mødtes - ifølge statsministerens presserådgiver Michael Ulveman - helt tilfældigt i lufthavnen. Statsministeriet ved ikke helt hvornår, men muligvis i forbindelse med valgkampen i 2005 eller en af de gange, hvor Fogh er på vej til sit sydfranske sommerhus.

Påklædningen er afslappet og kuløren sommerlig. Martina Bagger henvender sig til Anders Fogh Rasmussen og forærer ham lykkearmbåndet, som han tager på. Alle er glade, og der bliver fotograferet løs.

Bruger billederne på hjemmesiden

Billederne lægger Martina Bagger så ud på firmaets hjemmeside, hvor også andre kendisser er vist med armbåndet på. Forgangen sommer gøres Statsministeriet opmærksom på, at Fogh bliver brugt til at sælge armbånd, og det bliver de til gengæld ikke så glade for.

Venstres advokat Marianne Hartling skriver i et brev, at Martina Bagger øjeblikkeligt skal fjerne billedet fra internettet. Martina Bagger gør, som Fogh kræver.

Anders Foghs kone, Anne-Mette Rasmussen, optræder stadig med Baggers lykkearmbånd stadig på hjemmesiden.