Nyheder

Uro i baglandet om Foghs rejser

I weekenden stimler Venstres medlemmer sammen til landsmøde. Men det er et re-geringsparti i mindre krise, der sam-les. Vigende meningsmålinger og en par-tileder og statsminister der kritise-res for at pleje personlige interesser frem for rigets ve og vel får kritikken til at ulme i baglandet.

"Så længe der er usikkerhed, om han rejser eller bliver, giver det usikker-hed om lederskabet, og det koster ener-gi at bekræfte eller afkræfte spørgs-mål i stedet for at bruge energien på politik," siger borgmester i Favrskov Kommune Anders G. Christensen (V).

Så længe der er usikkerhed, om han rejser eller bliver, giver det usikker-hed om lederskabet

Anders G. Christensen

"Det jeg håber på, er at Fogh på søndag leverer en tale, der klart indikerer en mand i arbejdstøjet, som peger på nogle af de udfordringer, vi har i 2009," siger Anders G. Christensen, der dog ikke nærer illusion om at få en garanti fra Fogh om at han bliver i landet.