Nyheder

Michael Christiansen ny DR-formand

Kulturminister Carina Christensen (K) har tirsdag udpeget den 63-årige tidligere chef for Det Kongelige Teater Michael Christiansen til ny formand for DR's bestyrelse, oplyser Kulturministeriet. Den 63-årige kommandør af Danneborgsordenen har tidligere været afdelingschef i justitsministeriet og departementschef i forsvarsministeriet.

Ifølge kulturministeren har Michael Christiansen via sit mangeårige job som chef for Det Kongelige Teater høstet nogle værdifulde erfaringer, som han også vil kunne bruge i DR.

"Med hans store indsigt i bestyrelsesarbejde er jeg sikker på, at vi med Michael Christiansen har fundet en ny formand, der kan føre DR videre mod nye udfordringer i det danske medielandskab," udtaler Carina Christensen.

Michael Christiansen var chef for Det Kongelige Teater fra 1992 til 2008.