Nyheder

Ingen billig bolig i Kløvermarken

Københavns socialdemokratiske overborg-mester Ritt Bjerregaards billig-bolig-projekt i Kløvermarken er dødt. Det konstaterer Venstres leder Pia Aller-slev og den konservative leder Mogens Lønborg, efter at de sammen med Bjer-regaard har underskrevet en hensigts-erklæring om byens budget for 2009.

"Kløvermarken er ikke en del af afta-len. Vi har i stedet finansieret det manglende grundsalg på 300 mio. kr., som man regnede med, at Kløvermarken ville indbringe," sagde Pia Allerslev lige efter, at hensigtserklæringen er blevet underskrevet.

Projekt billig bolig af bordet

Også den konservative leder Mogens Lønborg understreger, at overborgmester Ritt Bjerregaards prestigeprojekt med billige boliger på Kløvermarken er "pillet af bordet".

"Den meget røde epoke i København er slut, og der er ingen røde elementer i det budgetforlig, som der er lagt op til," siger sundhedsborgmester Mogens Lønborg (K).

Anne Vang, Socialdemokraternes politiske ordfører, bekræfter, at Kløvermarken-projektet er taget af bordet.