Sterling: Fint hvis SAS bliver solgt

Flyselskabet Sterling har i nogen tid forberedt sig på, at SAS bliver solgt til eller fusioneres med et udenlandsk selskab. Det siger Michael T. Hansen, kommerciel direktør i Sterling, til nyhedsbrevet Travel People.

Sterling har derfor omlagt sin trafik, så flere ruter til udenlandske feriemål nedlægges eller indskrænkes. I stedet vil selskabet sætte ind på en række skandinaviske ruter mellem København og bl.a. Oslo, Stockholm og Göteborg.

"Sterling er ikke det mindste i tvivl om, at Lufthansa vil sanere SAS' trafik, og selv på hovedruterne bliver der utvivlsomt tale om færre afgange og dermed et mindre udbud af flysæder end i dag," siger Michael T. Hansen.

Han tilføjer, at Sterlings ejer, islændingen Pálmi Haraldsson, er parat til at tilføre Sterling et milliardbeløb til kampen mod SAS.