Nyheder

Cirkus tømte toiletter på stranden

Svendborgs mest populære badestrand, Christiansminde, mister sit blå flag resten af ugen efter at Cirkus Arena i weekenden ledte toiletskyllet fra en vogn med otte WC'er direkte ud i Svend-borg Sund, skriver Fyens Stiftstidende.

Vi havde en ny mand på jobbet, og ham havde vi ikke fået orienteret ordentligt, og han kom til at køre skidtet det forkerte sted hen og smide det i en regnvejrsbrønd i stedet for en kloak

Klaus Jochumsen, Cirkus Arena

Det var Fyns Politi, der søndag aften tog Cirkus Arena i at lede toiletvand-et direkte til en regnvandsledning, som løber ud i sundet få meter fra selve badestranden. Turnéchef for Cirkus Arena, Klaus Jochumsen, bekla-ger hændelsen og siger at toiletterne blev tømt af en ny medarbejder.

"Vi havde en ny mand på jobbet, og ham havde vi ikke fået orienteret ordentligt, og han kom til at køre skidtet det forkerte sted hen og smide det i en regnvejrsbrønd i stedet for en kloak. Men ansvaret ligger alene på mine skuldre. Jeg er turnéchef, og det er mig, der sidder inde med oplysninger om, hvor det autoriserede sted er, hvor vi skal smide affaldet, og det havde jeg altså ikke fået formidlet ordentligt videre," siger Klaus Jochumsen til avisen.

Fyns Politi sigter nu Cirkus Arena for overtrædelse af Miljøbeskyttelsesloven.