Nyheder

Kronprinsparret i Svendborg

Dannebrog lagde her til morgen til kaj i Svendborg på andendagen af kronprinsparrets sommertogt. I Svendborg skal kronprinsessen blandt andet besøge en skole, mens kronprinsen ser på det naturhistoriske museum Naturama. Om eftermiddagen besøger de begge Langeland og vindmølleproducenten Vestas.

Torsdag er sidste stop på togtet. Her lægger skibet til i Nykøbing Falster, og kronprinsessen skal besøge et børnekulturhus, mens kronprins Frederik besøger virksomheden Induperm. I Lolland Kommune skal de se Maribo Domkirke, kronprinsen skal indvie Maribo Kajakklubs nye bådhal, og kronprinsessen skal besøge Skt. Birgitta Kloster.

Alle dage afsluttes de officielle pligter med en reception for indbudte gæster om bord på Dannebrog om aftenen.

Kronprinsparret har to gange tidligere benyttet Kongeskibet Dannebrog til officielt sommertogt. Første gang var umiddelbart efter parrets bryllup i 2004 og senest i 2006, hvor turen gik til Bornholm.