Nyheder

TV 2 klar med gratis nyheds-sms'er

TV 2/NYHEDERNE tilbyder nu gratis nyheder på sms til størstedelen af de danske mobilkunder.

Tilmelding:

For at tilmelde dig servicen skal du sende en sms med tekstenNYHEDtil nummeret1234.

Afmelding:

Send en sms med tekstenNYHED STOPtil nummeret1234.

Redaktionen udvælger løbende de vigtigste tophistorier fra ind- og udland, og sender dem som en kort tekst via sms.

De danskere, der tilmelder sig tjenesten, vil modtage nyheder, når der sker væsentlige begivenheder. Det koster alm. sms-takst at til- og framelde sig tjenesten.

Afhængig af nyhedsmængden kan det være, at der visse dage ikke vil blive udsendt beskeder. Modsat kan der andre dage blive sendt to til tre beskeder.

Med sms-beskeden bliver der sendt et link til TV 2's hjemmeside, hvor man kan læse mere om den sag, der netop er sendt en sms om.

Vælger man at gå på nettet med mobilen koster det teleselskabernes almindelige takst for datatrafik. Priserne varierer, men det vil typisk dreje sig om et beløb på op til 75 øre for at læse en artikel. TV 2 har ingen indflydelse på dette beløb.

SMS-tjenesten teleselskaber

Tjenesten er pt. tilgængelig for kunder hos:

  • Telenor
  • Telia
  • 3
  • Kunder på Telenors net i øvrigt

Man kan når som helst afmelde sig tjenesten hos TV 2.

Det er gratis at modtage sms-beskeden i udlandet, men det kan være dyrt at aktivere internet-linket hos udenlandske teleselskaber.

Du skal have en telefon, der understøtter internet-sms (wap push) for at benytte tjenesten. Har du en Apple iPhone kan du sendeAPPtil1234(alm. trafiktakst) og hente TV 2 Nyhedernes App, der også indeholder breaking news alert.

Da tjenesten er gratis og der er begrænset kapacitet hos teleselskaberne, kan der let opstå forsinkelser i leverancerne.

Tjenesten udbydes af TV 2, Rugaardsvej 25, 5000 Odense C, 65911839