Nyheder

Prins Joachim og Marie fortæller om hinanden

TV 2 har i et interview med det kommende brudepar, prins Joachim og Marie Cavallier, fået lov til at komme indenfor døren på Schackenborg Slot. I interviewet fortæller det forelskede par blandt andet, at de glæder sig meget til at flytte sammen på slottet og få et rigtig hjem - og at lave mad sammen og spille spil:

"Marie har et latinsk temperament"

Hør en forelsket prins Joachim fortælle om sin kommende brud, der ifølge prinsen har et latinsk temperament og en fantastisk stærk vilje.

Joachim: "Jeg tog chancen"

Prins Joachim fortæller om den første gang, han inviterede Marie ud: Prins Joachim vidste, at Marie ofte var i Paris, så da prinsen selv besøgte den franske hovedstad, tog han chancen og inviterede Marie Cavallier ud.

Marie om skilsmisser og rollen som stedmoder

Marie Cavallier fortæller om at være skilsmissebarn, at forelske sig i en fraskilt mand - og at være stedmoder for prins Joachims to sønner: Nicolaj og Felix.