Nyheder

Prins landede helikopter i haven

Storbritanniens prins William landede en helikopter fra Royal Air Force i ha-ven hos sin venindes, Kate Middletons, familie, hvilket er stødt på kritik flere steder. Men forsvarsministeriet i London har forsvaret prinsens hand-ling og siger, at den tjente som basal træning.

Avisen News of the World skrev i går, at den 25-årige prins William havde an-modet Middletons forældre om tilladel-se til at lande ved deres hjem i Berk-shire i det sydlige England, fordi der var mangel på landingspladser i området.

"Upassende og latterlig"

En ekspert i flysikkerhed, piloten Jon Lake, har kaldt prinsens landing hos Middleton-familien tidligere i denne måned for "upassende og latterlig", men ministeriet står bag prinsen.

"Besætningen i kamphelikoptere lander rutinemæssigt på marker og små lukkede områder, hvilket er en vital del af deres uddannelse til deltagelse i operationer, hedder det i en officiel erklæring fra ministeriet i dag.