Nyheder

DF: Fogh bør være mere i Danmark

Regeringens støtteparti kommer nu med en opsigtvækkende opfordring til statsminister Anders Fogh Rasmussen (V):

Skru ned på udlandsrejserne og ophold dig mere i Danmark.

Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærs-gaard," siger til Ritzau, at "der er noget, der tyder på", at stats-ministeren går efter en international toppost, men hun ser gerne, at han koncentrerer sig mere om arbejdet som statsminister hjemme i Danmark.

"Han er meget væk. Statsministeren er efterhånden mere ude af landet end i landet. Så der er noget, der tyder på det (at han går efter en international post, red.). Men jeg ved ikke noget om det. Det er statsministerens beslutning. Det er ham, der må fortælle, hvad han mener om denne sag, men jeg ser gerne, at han opholder sig mere i Danmark," siger Pia Kjærsgaard til Ritzau.