Nyheder

Sex med 15-årig fælder Jeppe Kofod

Jeppe Kofod (S) trækker sig fra sine udvalgsposter og sin post som udenrigs-ordfører og holder nu en tænkepause. Det sker efter, at han har haft et seksuelt forhold til en 15-pige.

"Jeg var oplægsholder fredag på et kur-sustræf i DSU, og om aftenen ved en fest udviste jeg manglende dømmekraft ved at have et moralsk upassende for-hold til en 15-årig pige. Ingen andre end mig er ansvarlige for episoden, som jeg bitterligt fortryder. Jeg har undskyldt over for alle involverede parter og er personligt dybt berørt," skriver Kofod i en pressemeddelelse.

Seksuelt forhold

Jeppe Kofod har orienteret Socialdemokraternes gruppeformand, Carsten Hansen, om sin beslutning.

"I første omgang synes jeg, det er nødvendigt og rigtigt, at Jeppe overvejer sin politiske fremtid på baggrund af den her sag. Og der er plads til, at han nu kan få tid til at tænke sig grundigt om," siger Carsten Hansen.

Gruppeformanden har fået oplyst, at der var tale om et seksuelt forhold, og at Jeppe Kofod efterfølgenhde har givet pigen en undskyldning.