Evensen: Vi har kun købt hotellet

Faderhuset har kun købt en enkelt ejen-dom i landsbyen Bandholm på Lolland, oplyser sektens leder, Ruth Evensen.

"Vi har kun én ejendom, og det er Band-holm Hotel. Vi har haft lyst til at drive hotel i mange år og er så be-gyndt med det hernede," siger hun.

Ifølge Ekstra Bladet har Faderhuset, Ruth Evensen og andre medlemmer af sekten brugt tilsammen 13,4 millioner kroner på opkøb af mindst fire ejendom-me i byen: Bandholm Hotel og tre store villaer.

Advarsel mod sekten

I Ekstra Bladet advarer den lokale sognepræst Ebba Blockmann mod sekten.

"Efterhånden begynder de små nakkehår at rejse sig. Ruth Evensens aktiviteter er lovlige, men hvis unge føres i fordærv, må der gøres noget," siger sognepræsten.

Den udtalelse undrer Ruth Evensen sig over.

"Vi har ikke selv talt med sognepræsten i denne omgang, men jeg har da det bedste indtryk af ham. Vi var sammen til julefest på Bandholm Hotel. Han har kun været positiv over for os," siger hun.

Turistchef godt tilfreds

Maribos turistchef, Karen Albrechtsen, siger til Jyllands-Postens netavis, at hun ingen problemer har med, at det er Faderhuset og Ruth Evensen, som driver hotellet.

"I 20-25 år stod Bandholm Hotel tomt, men i dag er der igen liv og hoteldrift i bygningen. Det er et par år siden, at Faderhuset købte hotellet, så det er der faktisk intet nyt i. Det fungerer helt fint, og vi har et flot samarbejde med dem," siger hun.