Nyheder

Imam: Aviser er landsforrædere

Biler i brand, stenkastende unge og slagsmål med politi og brandvæsen. Sådan har de seneste dage set ud i både hovedstaden og provinsen. Nyheden om endnu en offentliggørelse af Muhammed-tegningerne har også nået udlandet og har senest ført til flagafbrænding i Pakistan, skriver Skive Folkeblad

Og sådan måtte det gå, mener Skives imam Mohamad Jammal. Han kalder de indblandede medier for landsforrædere og giver dem skylden for den voldsomme reaktion med bål og brand i gaderne i både Danmark og udlandet.

Misbrug af ytringsfriheden

"De medier, der har bragt tegningerne, er med til at tænde det her. De misbruger ytringsfriheden og bringer Danmark i en farlig situation. Derfor er de nogle landsforrædere. Det her er ikke ytringsfrihed, det er ren krænkelse og provokation," siger han til Skive Folkeblad.

Imamen opfordrer dog de lokale muslimer i og omkring Skive til at forholde sig i ro.

"Det er ikke, fordi vi ønsker ballade, for det er ikke det, islam opfordrer til - tværtimod skal der være ro. Men det her er et kæmpeproblem, og måske kan der komme en krise, der er endnu værre end sidste gang, forudser Mohamad Jammal i Skive Folkeblad.