Nyheder

Paula Larrain fortsætter i politik

Den tidligere tv-journalist Paula Lar-rain (K) opnåede ikke valg til Folke-tinget, men måtte sig se sig slået af partifællen Helle Sjelle i København. Paula Larrain erklærer dog, at hun fortsat vil være engageret i politik.

"Nu er stemmerne talt op efter en nervepirrende dag, og jeg kan konstatere, at jeg trods en stor bunke personlige stemmer ikke fik nok til at komme ind i Folketinget. Jeg glæder mig over, at vi konservative trods presset fra Ny Alliance fik et rigtig godt valg, og at vi også gik frem i København," siger Paula Larrain.

"Desværre blev det ikke til de tre mandater, vi havde ønsket os i Storkredsen, men vi beholdt de to, vi havde, efter en hæsblæsende valgkamp," siger Paula Larrain.

Hun ser nu frem til at genoptage sin hverdag og blandt andet færdiggøre en roman om medier og politik, som hun netop har skrevet sammen med sin mand.

"Mit politiske hjerte og engagement er nu vakt for alvor, og jeg vil blive ved med at kæmpe for at få konservativ politik igennem, hvor end det skal være," lyder det fra Paula Larrain.