Nyheder

Paula Larrain: Det er fantastisk

Med sin mand Mads Holger, kunne De Kon-servatives nye kendte kandidat, tidlig-ere DR-journalist Paula Larrain, ikke skjule sin glæde over, at partiet iføl-ge de seneste meningsmålinger er gået frem:

"Vi er sikre på, at vi har fremgang i Det Konservative. Det er jo fantas-tisk," siger Paula Larrain, som for en kort stund fik en TV 2 mikrofon til låns for at udspørge sin mand - der også har fungeret som sin kones pressechef:

"Jeg har siddet derhjemme og censureret alt, hvad der er blevet sagt og skrevet om dig fra tidlig morgen til sen aften," siger Mads Holger med et glimt i øjet.

Anderledes var stemningen hos De Konservatives Helle Sjelle, der kæmper om en plads i Folketinget mod Paula Larrain i København:

"Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at yde mit bedste, det håber jeg, at vælgerne belønner. Men hvis jeg ikke kommer ind, så skal jeg ud at finde et job," siger Helle Sjelle og understreger, at hun ikke er bitter over, at De Konservative i ellevte time valgte at opstille Paula Larrain.