Nyheder

V-ordfører: Det var alment kendt

Ekstra Bladets beskyldninger mod Hen-rik Sass Larsen og hans påståede illo-yalitet mod Socialdemokratiet bliver nu bekræftet af Venstres uddannelses-ordfører Tina Nedergaard:

"Det er alment kendt, at Jens Rohde havde nogle oplysninger om Socialdemo-kratiet, som han ikke kunne have fået andre steder fra - han kunne ligefrem gengive motiverne for partiets hold-ninger," siger hun.

Sagens hovedpersoner, Henrik Sass, Mogens Lykketoft og Venstres tidligere pressechef Mikkel Faurholdt, afviser.

Fogh: Jeg er forbløffet

Hendes partiformand, Anders Fogh Rasmussen, husker dog ikke, om hans daværende politiske ordfører, Jens Rohde, var specielt velinformeret om, hvad der foregik i den socialdemokra-tiske lejr op til valget i 2005.

"Det har jeg ingen speciel erindring om, og det er i hvert fald ikke noget, jeg har hæftet mig ved. Jeg kender intet som helst til Jens Rohdes forhold til Henrik Sass Larsen, siger Fogh, der samtidig er forbløffet over at høre om sagen midt i en valgkamp.