Nyheder

Blokade forsinker post og breve

De utilfredse chaufførers blokade af vigtige trafikale knudepunkter bety-der, at breve og pakker mellem lands-delene og til og fra udlandet bliver forsinket, oplyser Post Danmark.

Samtidig indføres der nye arbejdsgange så længe konflikten løber. Posten har ikke plads til at opbevare pakker og letgods, og erhvervskunder vil derfor ikke længere få afhentet forsendelser, der skal sendes på tværs af Storebælt.

Posthusene vil fortsat modtage pakker, der skal krydse Storebælt, men de vil først blive bragt ud efter konflikten.

Også en del pakkepost til og fra udlandet bliver forsinket, ligesom der må regnes med forsinkelser på breve mellem landsdelene, hvis blokaderne fortsætter natten til tirsdag. Ligeledes kan brevpost og udlandet kan blive berørt, oplyser Post Danmark.