Nyheder

Paula Larrain fik nej fra Khader

Det er ikke kun De Konservative, der har fristet Paula Larrain.

Ifølge B.T.'s oplysninger kontaktede Paula Larrain Ny Alliance for omkring halvanden måned siden for at tilbyde sig som folketingskandidat - hun hav-de dog et enkelt forbehold: I tilfælde af at hun gik videre i det populære TV-show Vild Med Dans kunne det bli-ve et problem at stille op, hvis valg-et blev udskrevet samtidig, lod hun for-stå.

Bl.a. derfor vurderede Ny Alliance, at Larrain var "politisk uberegnelig".

Siden røg Paula Larrain imidlertid ud af TV 2s danseshow, og kort efter blussede hendes interesse for politik tilsyneladende op igen. I onsdags - dagen hvor Fogh udskrev folketingsvalg - henvendte Paula Larrain sig igen til Ny Alliance for at tilbyde sig som kandidat, men fik atter afslag, erfarer B.T.

Larrain i stedet for Elling

Paula Larrain stiller op for De Konservative i Københavns Storkreds. Den tidligere studievært på TV Avisen erstatter rejsekongen Stig Elling som kandidat i Indre By-kredsen. Stig Elling trak sig i august, og medlemmerne i den konservative Indre By Lokalforening skal sige god for opstillingen på et møde i aften.

I Københavns Storkreds kommer Paula Larrain blandt andet til at kæmpe om de konservative stemmer med udenrigsminister Per Stig Møller, sundhedsordfører Helle Sjelle samt Københavns sundhedsborgmester Mogens Lønborg.

Hverken partiformand Naser Khader eller pressechef Ulla Østergaard ønsker at kommentere sagen.