Nyheder

Bog: Mary er jaloux

En ny bog går tæt på de danske konge-lige. Bogen handler blandt andet om, at Mary angiveligt er jaloux på Frederiks ekskærester.

Det er journalisten Trine Willemann, som har skrevet bogen. '1015 København K' hedder den - med henvisning til Amalienborg Slots postnummer - og hvori Trine Willemann beskriver, hvad hun mener, der foregår bag de konge-lige mure.

Bogen beskriver blandt andet en fest, hvor Mary angiveligt ikke kunne kon-trollere sin jalousi.

Parret var til vennen Ulrik Garde-Dues 40-års fødselsdag på Hotel Ritz i Paris. Her dansede og talte Frederik med sin ekskæreste Bettina Ødum, hvil-ket angiveligt - ifølge bogen - blev for meget for Mary.

Andre emner i bogen er blandt andet, at kronprinsen aldrig har haft lyst til at blive konge. At Alexandra har presset Joachim til skilsmisse og at Kongehusets medlemmers venner angive-ligt er blevet en del af inderkredsen ved at give de kongelige gaver.