Nyheder

Frevert-entré får CD'ere til at gå

En håndfuld partiaktivister går fra CD i protest mod partiets nye medlem, den tidligere DF-politiker Louise Frevert, skriver politiken.dk.

Blandt andre har en regionsformand, en regionssekretær og en tidligere amts-formand har forladt partiet med hen-visning til Freverts entré i partiet.

"Jeg er meget skuffet over, at CD kan synke så dybt. Jeg tror, at partiet dør af det," siger Henrik Guldborg Petersen, der har fungeret som partisekretær i region Sjælland til netavisen.

Han har ligesom Frevert tidligere været medlem af Dansk Folkeparti. Men han meldte sig ud, fordi han ikke brød sig om partiets holdninger til mennesker af anden etnisk oprindelse end dansk.

"Der var for meget med at hade de fremmede", siger han.

Også den forhenværende formand for Vestsjællands Amts afdeling af CD, Torben Bangsmann, er nu gået i protest mod Frevert.

"Hun har holdninger, der gør, at jeg ikke tror, vi kan være i stue sammen. De er så langt fra de idealer, jeg har fundet i CD," siger han.

"Man burde skrive partiets nekrolog og så lade det lide en værdig død."

Ifølge landskasserer Henrik Wilson har partiet kun modtaget en håndfuld udmeldelser, efter at Louise Frevert blev optaget i partiet, der ifølge hans tal har hen ved 420 medlemmer, skriver politiken.dk.