Nyheder

Worre: Rasmussen har 4 advarsler

Hvis man regner antallet af skriftli­ge advarsler adresseret til Michael Ras-mussen, bliver det til i alt fire. Men de kommer fra to forskellige in-stanser - Anti-Doping Danmark og UCI - så det fører ikke automatisk til en dopingsag," siger direktør for Dan-marks Cykle Union, Jes­per Worre, til TV 2 om antallet af advarsler, der torsdag førte til, at Rasmussen blev udelukket fra det danske landshold i 2007 og 2008. Samtidig fortæller han, at Rasmussen fik endnu en advarsel fra UCI, mens DCU behandlede sagen på et bestyrelsesmøde den 21. juni.

"Sagen er, at vi i efteråret holdt et møde, hvor vi præciserede reglerne over for Michaels agent, og at det lige siden har været utroligt svært at nå Michael til out of competition prøver"," siger Jesper Worre.

Han beklager, at sagen er kommet frem midt under Tour de France, men er samtidig ikke et sekund i tvivl om, at rytteren i den gule trøje er gået alt for langt i forhold til, at det er forsvarligt at udtage ham til landsholdet".