Nyheder

Losseplads -- nu med massage

Tag på lossepladsen og få massage. Vejlenserne vil i løbet af få år blive præsenteret for noget helt nyt, der kunne kaldes "genbrugs-wellness". Planen er, at genbrugspladserne skal tilbyde service i en grad, der endnu ikke er set her i landet, oplyser Radio VLR i Vejle.

"Man afleverer sin trailer og får en omgang wellness som for eksempel massage eller noget andet, mens gode folk på pladsen sorterer affaldet korrekt, vasker traileren og kommer tilbage med den. Det er selvfølgelig noget, man skal betale for." Det siger Natur- og Miljøudvalgsformand, Tom Skovgaard, der ikke synes, at sammenblandingen af affaldssortering og wellness er useriøs.

"Hvis du har sat to timer af til at tømme carporten men ikke synes, at det er så sjovt at sortere affaldet, så skal du for eksempel kunne tage en tur på en kondicykel eller spise en is sammen med ungerne. Jeg synes udmærket, at man kan kombinere de ting," siger han.