Nyheder

Indesneede tog-passagerer fri igen

Efter at have ventet fra omkring mid-nat i toget blev 20 DSB-passagerer i dag først på eftermiddagen evakueret fra et IC3-tog, der havde været fang-et i sneen mellem stationen i Hørdum og Thisted i Thy.

Togfører Kirsten Bonde oplyser, at pas-sagerne ved 14-tiden var kommet ud af toget og transporteret videre med bus til Thisted. Det skete, efter at 10 mand fra Beredskabsstyrelsen bevæbnet med skovle gravede sig ind til toget, hvor passagerne havde hygget sig hele natten og formiddagen.

Dieselolie på toget sikrede, at passagererne og de tre DSB-ansatte kunne holde varmen.

DSB ventede på assistance fra den private Lemvig-banen, der kunne stille et godslokomotiv med plov for og bag til rådighed. Forgæves havde DSB med et andet IC3-togsæt forsøgt at trække det indesneede tog fri allerede i går aftes.