Nyheder

DFU: Fogh er en tøsedreng

Formanden for Dansk Folkepartis Ungdom Kenneth Kristensen kalder statsmini-ster Anders Fogh Rasmussen (V) for "en tøsedreng" der "gør alt, hvad han kan, for at tækkes muslimske ekstremister."

Kenneth Kristensen mener, at en "klok-keklar overreaktion", at statsminister-en i søndags tog skarp afstand fra, at medlemmer af Dansk Folkepartis Ungdom (DFU) tegnede billeder af Muhammed under deres sommerfest. Han kritiserer også Martin Rosengaard Knudsen, der optog festlighederne på video, for at bringe DFU'ere i livsfare.

Han beskylder i DFU's ugebrev Fogh for at "ligge på maven for muslimske ekstremister".

Statsministerens reaktion har kun gavnet Det Muslimske Broderskab, som støtter Hamas og Hizbollah, mener Kenneth Kristensen.

Kenneth Kristensen er "dybt, dybt skuffet" over statsministerens skarpe reaktion.

"Anders Fogh Rasmussen er en tøsedreng, der på trods af, at han dagligt er omgivet af livvagter, åbenbart gør alt, hvad han kan, for at tækkes muslimske ekstremister," siger Kenneth Kristensen.

Statsministeren tog i går skarp afstand fra DFU'ernes opførsel på deres sommerlejr.

"Der er tale om en uacceptabel opførsel fra en lille gruppe unge mennesker. Deres smagløse optræden repræsenterer på ingen måde det danske folks eller unge danskeres syn på muslimer eller islam. Jeg har med stor tilfredshed noteret mig, at en bred kreds af de politiske partiers ungdomsforeninger, inklusive Venstres Ungdom, i fællesskab har udtrykt skarp fordømmelse af opførslen," sagde statsministeren i en skriftlig udtalelse.