Nyheder

TV 2 lancerer en ny nyhedskanal

Den 1. december lancerer TV 2 en ny tv-kanal, der skal sende nyheder 24 timer i døgnet. Den nye kanal får nav-net TV 2 Nyhedskanalen, og den bliver den første af sin slags i Danmark.

Hidtil har de danske seere kun kunnet se internationale nyhedskanaler som BBC World, CNN og Al-Jazeera.

"Der er en revolution på vej på det danske mediemarked og inden for nyheds-formidlingen. Med denne nyhedskanal signalerer vi, at TV 2 lægger sig i spidsen," siger administrenede direktør Per Mikael Jensen.

Kanalen ventes at få omkring 85 medarbejdere med forskellige kompetencer, dog primært journalister.

"Det er en stor faglig og personlig ambition, som går i opfyldelse med etableringen af en nyhedskanal. Det har stået stærkt i min bevidsthed, lige siden jeg startede på TV 2 i 1994, så det er en stor glæde at se den blive realiseret," siger nyhedschef Michael Dyrby, som er idémanden bag Nyhedskanalen.