Nyheder

Prins Joachims kæreste står frem

Prins Joachims nye kæreste er den fran-ske kvinde Marie Cavallier. Hun er 30 år og har kendt den 36-årige prins siden 2004. Det skriver Billed Bladet, der har talt med Marie Cavallier i Ge-néve i Schweiz. Hun fortæller bladet, at Joachim er varm, sød og kærlig, og at hun elsker ham meget højt.

Marie Cavallier bor i dag i Genevé, men var for et par uger siden på besøg hos Joachim på Schackenborg. I februar var hun på ferie med Joachim og prins Nikolai i Val Thorens i Frankrig, hvor de løb på ski, hvilket er en af hendes store interesser.

Prinsens kæreste er født og opvokset i Paris, hvor hun også har en lejlighed.

Hun er skilsmissebarn, og flyttede med sin mor til Schweiz, da Marie var 13 år. Siden studerede hun i USA og arbejdede i et IT-firma i New York, inden hun blev ansat i sin stedfars firme i Genève.

Om fremtiden også byder på giftemål, vil Marie Cavallier ikke sige noget om.

"Det er et stort slot for en mand, der er alene, men nu må vi se, hvad fremtiden bringer," siger hun med henvisning til Joachims slot i Møgeltønder.

Historiker og kongehusekspert Steffen Heiberg mener, at Hoffet har været inde over Marie Cavalliers beslutning om at stå frem, fordi det ville være underligt, hvis hun stillede op på egen hånd.

Når Joachim på den måde siger ja til, at Marie lader sig interviewe, så tyder alt på, at forholdet er seriøst, og at kongehuset inden for en overskuelig fremtid vil annoncere forholdet officielt, forklarer Steffen Heiberg til Ekstra Bladet.