Nyheder

DF-politiker: Islam er terror

Louise Freverts måtte forlade posten som uddanelsesordfører efter balladen om hendes hjemmeside, men hendes afløser holder sig heller ikke tilbage, skriver Berlingske Tidende.

Martin Henriksen skriver på sin hjemmeside: "Islam har siden sin begyndelse været en terrorbevægelse". Desuden kalder Martin Henriksen det, at konvertere til islam for "en moralsk forbrydelse så stor, at den er ubeskrivelig". "Jeg står ved det fordi det er rigtigt og fordi det er mine holdninger", siger Martin Henriksen til TV 2/NYHEDERNE.

Desuden påpeger han på sin hjemmeside, at "det er velkendt, at islam ligger på lur i erkendelse af, at ingen islamisk gruppe eller stat besidder den nødvendige militærmagt, der skal til for at besejre os. Målet kender vi, metoden er stille og roligt ved at overtage og infiltrere vores demokratiske institutioner".

Desuden ser Martin Henriksen med kritiske øjne på Islams kvindesyn.

  • "For det første er det primært
  • islam der er skyld i disse problemer, bl.a. de mange voldtægtsforsøg kommer
  • fra islams kvindesyn og fra muslimernes syn på danskere generelt", skriver han.