Nyheder

Kæmpemalle fundet død i Tyskland

Mönchengladbachs svar på søslangen fra Loch Ness er blevet halet op af en sø i Folkeparken, hvor den har spredt skræk og rædsel i en årrække - ikke mindst ved at springe op fra vandet og sluge en gravhund i én eneste mundfuld.

Siden 2001 har jagten på søuhyret været intensiv - men uden resultat indtil i går: Da kunne monstret hives op i død tilstand.

"Dræber-Kuno", som folkeviddet for-længst havde døbt den, var en kæmpestor malle (ferskvandsudgaven af en havkat). Den var halvanden meter lang og vejer 35 kilo.

Nu skulle man tro, at gravhunde og deres ejere kan ånde lettet op, men et medlem af den lokale støtteklub "Kunos Venner" Leon Cornelius hævder hårdnakket at have set adskillige endnu større kæmpemaller i søen - én af dem skal være mindst 180 cm lang og kendes på, at den har hvide pletter på snuden.

Men i kraft af "Dræber-Kuno"s ulykkelige endeligt har de andre søuhyrer måske lært lektien: det er usundt at spise gravhunde.