Troels Lund finder rådgiver i medicinalbranchen

16x9
Erhvervs- og vækstministeren har ansat sin særlige rådgiver. Foto: Scanpix

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) har fundet sig en særlig rådgiver. Valget er faldet på Frank Serup Laybourn, oplyser Erhvervs- og Vækstministeriet på sin hjemmeside.

Laybourn kommer fra en stilling som Director for Corporate Affairs  and Market Access i den internationale medicinalvirksomhed GlaxoSmithKline. Tidligere har han arbejdet med politisk interessevaretagelse samme sted, og før det som chefkonsulent i ledelsessekretariatet i Dansk Industri.

Han har også været erhvervspolitisk chef i Foreningen af Rådgivende Ingeniører, og fra 2000 til 2006 var han chefkonsulent for Venstre på Christiansborg. Under valgkampen i 2005 fungerede han som rådgiver for daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Frank Serup Laybourn er bachelor i økonomi fra Københavns Universitet. Privat har han siden 2010 været gift med Søs Marie Serup Laybourn, der er selvstændig kommunikationsrådgiver og politisk kommentator på dagbladet BT, ligesom hun også er kendt fra TV 2 News’ Besserwisserne. Fra 2007-2010 var hun særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen (V).

Han tiltræder i sit nye job den 11. august.