Per Ørum Jørgensen er igen konservativ

16x9
Per Ørum Jørgensen er tilbage hos de Konservative Foto: Scanpix

Det tidligere konservative folketingsmedlem Per Ørum Jørgensen er tilbage hos Det Konservative Folkeparti. Per Ørum Jørgensen forlod partiet efter uenighed og en dom for spirituskørsel i 2010. Nu har han meldt sig ind igen for at støtte partiformand Søren Pape Poulsen. Det oplyser TV MIDTVEST.

Siden han meldte sig ud af de konservative i 2010, har Per Ørum Jørgensen ført en omtumlet politisk tilværelse.

- Jeg ville gerne tilbage til mit parti, hvor jeg jo har været i langt de fleste politisk aktive år, og jeg føler også, jeg har fået en god ro ved at være tilbage igen, siger Per Ørum Jørgensen til TV MIDTVEST.

Siden de konservative dage, har Per Ørum Jørgensen forsøgt at skabe sig en politisk karriere. Først var han formand for Kristendemokraterne, og efterfølgende stiftede han partiet Det Demokratiske Parti 2012. Nu gælder det kampen for Søren Pape Poulsen.

- Det er fantastisk, og jeg synes, Søren Pape gør det fremragende. Han har lagt en linje, som jeg kan stå inde for, og som jeg gerne vil bakke op omkring, siger Per Ørum Jørgensen.

Per Ørum Jørgensen har ikke planer om at stille op til noget politisk, men vil blot være menigt medlem af partiet.

Han bor i dag i Farum, hvor han arbejder som forsikringsassurandør.