40 jomfruer passer på Gaddafi

16x9
Gaddafi Foto:

Kvindelige dræbermaskiner står klar til kamp for diktatoren

Hele 40 livvagter står klar til kamp døgnet rundt, hvis befolkningens vrede i Libyen skulle gå ud over deres diktator, Oberst Muammar Gaddafi.

Men livvagterne er ikke store stærke mænd, som de fleste forbinder med en livvagt. Det er 40 kvinder, der er personligt udvalgt af Gaddafi, som insisterer på, at de skal forblive jomfruer.

Ifølge den britiske avis Dailymail bliver kvinderne nøje udvalgt af diktatoren selv, og kun de smukkeste jomfruer bliver valgt ud af flere tusinde ansøgere hvert år.

Stilletter og make-up
De udvalgte kvinder modtager hård elitetræning i våbenbrug og kampsport og skal give afkald på deres normale liv for at følge Gaddafi over alt, hvor han færdes.

Amazone-vagterne, som de kvindelige livvagter bliver kaldt, må dog sætte sig ud over diktatorens muslimske overbevisning. De skal nemlig ikke være dækket til bag islamiske klædedragter. For at være smuk amazone-livvagt kræver det, at man skal have løst hår, polerede negle, make-up, høje hæle og et par store solbriller matchende diktatorens.

Villige til at dø for Gaddafi
Trods det smukke ydre er kvindernes funktion stadig at beskytte diktatoren. Og kvinderne er dedikerede i deres arbejde og klar til at dø for at forsvare Gaddafis liv.

Det beviste amazone-vagten Aisha, da islamiske fundamentalister i 1998 forsøgte at likvidere Gaddafi i et bagholdsangreb. Kvinden sprang ind foran en kugle, der var tiltænkt diktatoren, og mistede livet. Syv andre vagter blev sårede. Samtlige attentatmænd blev dræbt.